Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Μπαράκ Ομπάμα είδε πρώτος τον 6ο κύκλο του Game Of Thrones!



Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, φαίνεται να είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, πέρα από όσους εργάζονται στο κανάλι HBO, που έχει δει τα καινούργια επεισόδια της πολυπόθητης έκτης σεζόν του Game of Thrones.

Οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις, αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στην πρεμιέρα του Game of Thrones, ότι ο Ομπάμα έχει πρόσβαση στα επεισόδια του έκτου κύκλου. 

Όταν μια δημοσιογράφος τους ρώτησε αν υπήρξε κάποια «μεγάλη» στιγμή για αυτούς, τώρα που η έκτη σεζόν και η εκπομπή είναι απίστευτα δημοφιλείς, ο Γουάις απάντησε εκ μέρος και των δύο, πως όταν έμαθαν ότι ο Πρόεδρος ήθελε αντίγραφα των επεισοδίων, ήταν μια πολύ παράξενη στιγμή.

Φυσικά, όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, του τα έδωσαν, καθώς είναι ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Όταν ο πρόεδρος της Αμερικής ζητάει να δει τα καινούργια επεισόδια της σειράς, τι μπορείς να κάνεις;», πρόσθεσε ο Μπένιοφ.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vulture, ο Λίαμ Κάνινγχαμ, ο οποίος υποδύεται τον Ντάβος Σήγουορθ στην σειρά, αναφέρει την ξεχωριστή πρόσβαση του προέδρου, δηλώνοντας ότι λαμβάνει αντίγραφα των dvd πριν από τα μέλη της σειράς. 

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι ο αμερικανός πρόεδρος έχει λάβει αντίγραφα των επεισοδίων πριν ακόμα παιχτούν, αφού σε παλαιότερα άρθρα, αναφέρεται ότι έχει κάνει κάτι παρόμοιο και στους προηγούμενους κύκλους, καθώς είναι μεγάλος οπαδός της σειράς.