Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 25. Σεπτεμβρίου 2020

Νέες εικόνες από την επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του μακελάρηΌπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μια τεράστια επιχείρηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, στην περιοχή Zeytinburnu, της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Hurriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει πως οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν μια πληροφορία από έναν πολίτη, ο οποίος υποστήριξε πως είδε τον δράστη.

Αυτό φυσικά σήμανε συναγερμό και η συγκεκριμένη περιοχή θυμίζει αυτή την ώρα εμπόλεμη ζώνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν επιστρατευθεί ακόμη και ελικόπτερα που πετούν πάνω από το σημείο!

Μάλιστα, το ίδιο μέσο κάνει λόγο για τραυματισμό ενός ανθρώπου, στην προσπάθειά του να διαφύγει από ένα σπίτι. Συγκεκριμένα αναφέρει πως έπεσε από μπαλκόνι, ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε πως ό, τι μεταφέρεται είναι με κάθε επιφύλαξη, αφού αφενός τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως και αφετέρου η πληροφόρηση από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης (σ.σ. εννοούμε στη χώρα του Ερντογάν), έρχεται με το σταγονόμετρο...