Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κωνσταντινούπολη



“Με το βλέμμα στον Ουρανό”: Ένα ντοκιμαντέρ των Παραπολιτικά Media σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός για τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως

Το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός εγκαινιάζει την συνεργασία του με τον όμιλο Παραπολιτικά media, με το ντοκιμαντέρ «Με Το βλέμμα στον ουρανό». Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο στην πορεία του Αγίου Νεκτάριου Πενταπόλεως.



Λέκκας: «Πρέπει» να γίνει άμεσα ένας σεισμός στην Κωνσταντινούπολη

«Η διεθνής επιστημονική κοινότητα έχει επισημάνει ότι πρέπει να γίνει άμεσα ένας σεισμός στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Ευθύμης Λέκκας, εξηγώντας ότι μέσα στην πενταετία πρέπει να εκτονωθούν οι εντάσεις.



Τούρκος καθηγητής: «Αναμένουμε άμεσα τον σεισμό – Πρέπει να προετοιμάσουμε την Κωνσταντινούπολη»

Ο Τούρκος καθηγητής, Δρ. Naci Görür, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, έκανε νέες δηλώσεις για τον αναμενόμενο σεισμό της Κωνσταντινούπολης, τονίζοντας πως «πρέπει να προετοιμαστούμε».



Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 9 τραυματίστηκαν από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.



Κωνσταντινούπολη: Ο μεγαλύτερος φόβος των κατοίκων είναι ο σεισμός – Το 27% έχει έτοιμο κιτ

Οι ειδικοί θεωρούν ότι θα έπρεπε ήδη να έχει εκδηλωθεί ένας μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη και αναφέρονται συχνά σε αυτό το ενδεχόμενο, προκαλώντας ταραχή στους κατοίκους.



Ενενήντα συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης

Στις ενενήντα έχουν φτάσει οι συλλήψεις υπόπτων σε σχέση με την ένοπλη επίθεση χθες, Τρίτη, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης.