Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ανθρωποκυνηγητο



Έκρηξη σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέγαρα

Σε ανθρωποκυνηγητό έχει αποδυθεί η ελληνική Αστυνομία αναζητώντας τους αγνώστους που το ξημέρωμα προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέγαρα.



Ανθρωποκυνηγητό στη Δανία για τον εντοπισμό «επικίνδυνου» ατόμου

Οι γέφυρες προς και από ένα από τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα νησιά της Δανίας έκλεισαν το μεσημέρι στο πλαίσιο ανθρωποκυνηγητού για τον εντοπισμό ενός «επικίνδυνου» ατόμου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.



Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη της Βαρκελώνης - "Είναι οπλισμένος και επικίνδυνος"

«Είναι επικίνδυνος και μπορεί να είναι οπλισμένος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ισπανική αστυνομία, για τον Γιουνές Αμπουγιακούμπ, οδηγό του βαν που σκόρπισε το θάνατο στην Λας Ράμπλας. 
 


Παρίσι: Ανθρωποκυνηγητό για τον άγνωστο που πάτησε έξι στρατιώτες

Τον τρόμο ζούν για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι του  Παρισίου έπειτα από την επίθεση ενός άνδρα σε βάρος στρατιωτών έξω από στρατώνα στο προάστιο Λεβαλουά-Περέ αφού όσο παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του τόσο φουντώνουν τα σενάρια για νέα τρομοκρατική επίθεση.



Ελβετία: Ανθρωποκυνηγητό για τον μανιακό που τραυμάτισε πέντε άτομα με αλυσοπρίονο

Ασύλληπτος εδώ και ένα 24ωρο παραμένει, ο δράστης που εισεβαλε σε ασφαλιστική εταιρεία της πόλης Σαφχάουζεν στην Ελβετία και τραυμάτισε με αλυσοπρίονο πέντε άτομα.Τα γερμανικά ΜΜΕ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκεται στη Γερμανία.



Επίθεση στο Μάντσεστερ: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του προσώπου που κατασκεύασε τις βόμβες

Η βρετανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους συνεργούς που ενδεχομένως βοήθησαν τον Σαλμάν Αμπέντι να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό που πυροδότησε με αποτέλεσμα να σκοτώσει 22 ανθρώπους σε συναυλία στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα, έγινε γνωστό από μια πηγή που είναι ενήμερη για την εξέλιξη των ερευνών.