Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μυστήριο: Κάλεσαν εκτάκτως όλο το προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι - Απεβίωσε ο πρίγκιπας Φίλιππος;



Μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το Μπάκινγχαμ, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε όλο το προσωπικό της σε έκτακτη σύσκεψη, χωρίς να ανακοινωθεί (ή να διαρρεύσει) το θέμα. 

Όσοι γνωρίζουν καλά τα περί του παλατιού χαρακτηρίζουν το γεγονός «πολύ ασυνήθιστο», ειδικά γιατί η πρόσκληση έγινε αργά χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σήμερα αναμένονται στο Λονδίνο εργαζόμενοι της βασίλισσας σε όλη τη χώρα, από το Μπαλμόραλ της Σκωτίας μέχρι το παλάτι Γουιδνσορ, από το οποίο μόλις χθες επέστρεψε στο Μπάκινγχαμ η Ελισάβετ. 

Στους εργαζόμενους πρόκειται να απευθυνθεί ο Λόρδος Τσάμπερλεν, ο πιο παλιός υπάλληλος και το δεξί χέρι της βασίλισσας, ο εξ απορρήτων Σερ Κρίστοφερ Γκέιντ. 

Το περίεργο είναι, όπως σημειώνει η Daily Mail, πως ούτε οι πιο παλιοί από το προσωπικό δεν έχουν ενημερωθεί για το αντικείμενο της σύσκεψης, με τις φήμες να οργιάζουν και να κάνουν λόγο για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ!

Εν τούτοις το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί στους εργαζόμενους πως η βασίλισσα πρόκειται να παραιτηθεί θεωρείται μάλλον απίθανο, καθώς η ίδια έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι όσο ζει θα υπηρετεί τους Βρετανούς.

Η Ελισάβετ έγινε 91 τον περασμένο μήνα, ενώ ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα γίνει 96 τον Ιούνιο.