Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μπρούκλιν: Γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι στη μέση του δρόμου



Άγριο έγκλημα με θύμα μία 30χρονη γυναίκα σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν την κοπέλα πεσμένη στο πεζοδρόμιο και αιμόφυρτη και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συζύγου της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται.

Την άτυχη κοπέλα βρήκε μία ομάδα 10 εφήβων οι οποίοι έπαιζαν μπάσκετ σε παρακείμενο γήπεδο, όταν είδαν έναν άνδρα να πακετάρει τα πράγματά του με βιασύνη και να εξαφανίζεται.

Όπως δήλωσε στην αστυνομία ένας 16χρονος αυτόπτης μάρτυρας, ο άνδρας είχε έρθει στα χέρια με τη γυναίκα, πριν θελήσει να απομακρυνθεί. Η γυναίκα φώναζε «βοήθεια», ενώ εκείνος επέμενε να τη χτυπά.

Όπως δήλωσε ο νεαρός, ο ίδιος και οι φίλοι του έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα και τον έσπρωξαν μακριά. Έκεινος έκανε κίνηση να βγάλει όπλο και τότε οι νεαροί έτρεξαν μακριά. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άνδρας έφευγε βιαστικά και η γυναίκα είχε πέσει στο πεζοδρόμιο με σφαίρα στο κεφάλι.