Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πυροβολήθηκε



Μπρούκλιν: Γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Άγριο έγκλημα με θύμα μία 30χρονη γυναίκα σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν την κοπέλα πεσμένη στο πεζοδρόμιο και αιμόφυρτη και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.



Ποιος είναι ο 62χρονος Ρώσος πρέσβης Αντρέι Καρλόβ που πυροβολήθηκε στην Άγκυρα

Ο 62χρονος πρεσβευτής Αντρέι Καρλόβ που δίνει μάχη για τη ζωή του, στην Άγκυρα μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε είναι διπλωμάτης καριέρας με πολυετή θητεία σε διάφορες θέσεις στο διπλωματικό σώμα της πρώην ΕΣΣΔ και πλέον της Ρωσίας



Ερωτηματικά για την υπόθεση με τον 6χρονο που πυροβολήθηκε στα Ζωνιανά

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τους γονείς του 7χρονου αγοριού από τα Λιβάδια, που πυροβολήθηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες σε σπίτι συγγενών του, στα Ζωνιανά, Μυλοποτάμου. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ελεγχόμενης αφύπνισης, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της κατάστασης του ανήλικου αγοριού.



Δείτε πώς είναι σήμερα η Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Σήμερα, τρία χρόνια μετά το σοκαριστικό περιστατικό,δίνει τη δική της μάχη σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

 

 Προ εβδομάδων στο studio για την ηχογράφησή του μπήκαν ο Λαρισαίος πρώην «κάθαρμα» των ΑΜΑΝ Βασίλης Πιπέρης και ο γνωστός συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» και καλός του φίλος, Γιάννης Σερβετάς. 



Στο χειρουργείο ο 24χρονος που πυροβολήθηκε σε κατάστημα στα Χανιά

Σε νέα χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθεί σφαίρα από τον τράχηλο, αναμένεταινα υποβληθεί αύριο ο 24χρονος που την νύχτα της περασμένης Κυριακής, πυροβολήθηκε σε κατάστημα των Χανίων από 25χρονο.