Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μπλεξίματα με την μαφία ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Απειλούν να τον σκοτώσουν!



Μπλεξίματα έχει ο πρωταθλητής στα ελαφρά βάρη του UFC ο Ιρλανδός Conor McGregor όχι με το νόμο, αλλά με την ιρλανδική (ναι υπάρχει και τέτοια) μαφία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στην φιλήσυχη κατά άλλα χώρα, σε μεγάλο πρόβλημα.

Το μπλέξιμο του McGregor ξεκίνησε όταν διασκέδαζε σε ένα μπαρ σε προάστιο του Δουβλίνου. Για άγνωστη ακόμη αιτία διαπληκτίστηκε με ένα άτομο κοντά στα 50 τον οποίο και γρονθοκόπησε, με εξαιρετική επιτυχία.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι το άτομο αυτό ήταν μέλος της τοπικής μαφίας. Φήμες λένε ότι εξαιτίας του επεισοδίου αυτού ο Ιρλανδός στοχοποιήθηκε και υπάρχουν δύο σενάρια: Είτε η μαφία του ζητά 900.000 $ για να μην τον κτυπήσει , είτε έχει επικηρυχθεί με το ίδιο ποσό για να τον σκοτώσουν.

 

Από ότι φαίνεται όμως ο McGregor δεν πτοείται. Φεύγοντας σήμερα από δικαστήριο, για επιδίκαση υπόθεσης παραβίασης ορίου ταχύτητας δήλωσε αινιγματικά: «Ελάτε να με πιάσετε».

Σημασία έχει ότι ο ίδιος και η οικογένειά του, η γυναίκα του γέννησε πρόσφατα, μπορούν να φύγουν από την Ιρλανδία ανα πάσα στιγμή. Οικονομικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει κανένα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι πάμπλουτος. Το θέμα όμως είναι ότι η μαφία στην Ιρλανδία ειδικεύεται στο να σκοτώνει συγγενείς των στόχων της για εκδίκηση.