Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Μου είπε ότι δεν είναι νεκρή!»



Ο πιστός μπάτλερ και στενός φίλος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η Νταϊάνα τον επισκέπτεται συχνά στον ύπνο του.

Πατέρας δύο παιδιών, ο Μπάρελ ανακοίνωσε την προηγούμενη βδομάδα ότι πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του, διαλύοντας τις φήμες που τον ήθελαν να είχε παλιά ερωτική σχέση με την καλή του φίλη.

Ωστόσο, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας αναφέρει ότι ήταν εκείνη που τον επισκέπτεται στα όνειρά του και του δίνει συμβουλές. «Η Νταϊάνα με επισκέπτεται συχνά στον ύπνο μου. Κανείς δεν έχει τον έλεγχο του υποσυνείδητου του. Δεν είναι καθόλου φοβιστικό, απλώς έρχεται και μιλάμε», υπογράμμισε.

«Συνήθως κάθεται οκλαδόν  στο πάτωμα και μου λέει τα νέα από τον κόσμο της. Άλλες φορές αυτό μοιάζει με κραυγή βοήθειας και άλλοτε είναι εύθυμη και γελάμε. Μου είπε κάποια στιγμή: Πολ, πότε θα πεις στον κόσμο ότι δεν είμαι νεκρή; Πότε θα τους πεις ότι είμαι ακόμα εδώ; Και τότε, εγώ της απαντάω ότι πρέπει να το αναβάλλουμε για λίγο, γιατί ο κόσμος δεν είναι έτοιμος γι΄ αυτό το νέο».

Προβληματισμένος από τα όνειρά του, ο 58χρονος καταλήγει: «Πως γίνεται να έχω γνωρίσει έναν άγγελο και μετά να πέθανε; Είναι αδύνατον».