Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 -

ΜπάτλερΠώς ο πρώην μπάτλερ του Καρόλου κατάφερε να κάνει έξω φρενών την Ελισάβετ

Ο Γκραντ Χάρολντ προφανώς θέλει να εξαργυρώσει τον τίτλο "Royal Butler". Μόνο και μόνο όμως επειδή κάποτε δούλευε για τη βασιλική οικογένεια δεν σημαίνει ότι είναι και "βασιλικός μπάτλερ". Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ Β ' και θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον ενός πρώην υπαλλήλου που εργαζόταν επί χρόνια για τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, 71 ετών σήμερα. Αυτή είναι με διαφορά η πιο κακομαθημένη φοιτήτρια στη Μεγάλη Βρετανία

Η κόρη ενός Ινδού μεγιστάνα πήγε για σπουδές στο φημισμένο πανεπιστήμιο της Σκωτίας Σαιντ Άντριους. Επειδή όμως δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε φοιτήτρια οι γονείς της φρόντισαν να της παρέχουν όλες τις ανέσεις ώστε να περάσει καλά κατά την τετραετή φοίτησή της στο πανεπιστήμιο.Μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Μου είπε ότι δεν είναι νεκρή!»

Ο πιστός μπάτλερ και στενός φίλος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η Νταϊάνα τον επισκέπτεται συχνά στον ύπνο του.

Πατέρας δύο παιδιών, ο Μπάρελ ανακοίνωσε την προηγούμενη βδομάδα ότι πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του, διαλύοντας τις φήμες που τον ήθελαν να είχε παλιά ερωτική σχέση με την καλή του φίλη.