Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

To μήνυμα αγάπης του Πιρς Μπρόσναν στη σύζυγό του: "Είσαι ο κόσμος μου"



Ενας αληθινός και μεγάλος έρωτας, από τους σπάνιους καθαρόαιμους έρωτες που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή – πόσω μάλλον στοΧόλιγουντ – είναι αυτός του Πιρς Μπρόσναν και της 54χρονης συζύγου του Κίλι Σέι Σμιθ. Ο 64χρονος γοητευτικός ηθοποιός, είναι παντρεμένος με την Σμιθ εδώ και 16 χρόνια, και όπως δηλώνει σε κάθε ευκαιρία, είναι απόλυτα ερωτευμένος μαζί της.

Με αφορμή τα γενέθλιά της που ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Μπρόσναν ανέβασε στο instagram ένα κολάζ φωτογραφιών γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Κίλι... είσαι ο κόσμος μου».

Μετά από 16 χρόνια γάμου Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος έχει ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ τέσσερις φορές, αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θρυλικό ήρωα και την αδυναμία του στις γυναίκες. Είναι φαν της οικογενειακής ζωής και δεν διστάζει να εκδηλώσει δημόσια τον έρωτά του στη σύζυγό του.

Ο Μπρόσναν παντρεύτηκε την Κίλι Σέι Σμιθ το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η Σμιθ ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του, και δεν έχει σταματήσει να μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη.

«Αγαπώ τη ζωτικότητά της, το πάθος της. Έχει μια απίστευτη δύναμη, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν με κοιτάζει, νιώθω αδύναμος» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Independent.

Σήμερα, και οι δυο τους έχουν ρυτίδες, ενώ η Κέλι έχει πάρει αρκετά κιλά όπως φαίνεται στις  πρόσφατες φωτογραφίες. Oμως, εκείνος την αγαπά ακριβώς όπως είναι.