Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας



Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία το βράδυ της Δευτέρας, όταν πολίτης ανέφερε ότι αναγνώρισε τον μακελάρη του κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή του, ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθούν και ελικόπτερα, ώστε να συντονιστεί καλύτερα η προσπάθεια.

Μετά από τρεις ώρες που διήρκεσε η επιχείρηση της αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε πως κανείς από τους συλληφθέντες δεν ήταν ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ Ρέινα.

 

Το χρονικό

 

Ανθρωποκυνηγητό σημειώνεται  για την σύλληψη του δράστη της αιματηρής επίθεσης στο νυχτερινό club Reina, στην Κωνσταντινούπολη, που κόστισε την ζωή 39 ανθρώπων, λίγο μετά την έλευση του νέου έτους.

 

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μια τεράστια επιχείρηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, στην περιοχή Zeytinburnu, της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Hurriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει πως οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν μια πληροφορία από έναν πολίτη, ο οποίος υποστήριξε πως είδε τον δράστη.

Αυτό φυσικά σήμανε συναγερμό και η συγκεκριμένη περιοχή θυμίζει αυτή την ώρα εμπόλεμη ζώνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν επιστρατευθεί ακόμη και ελικόπτερα που πετούν πάνω από το σημείο!

Μάλιστα, το ίδιο μέσο κάνει λόγο για τραυματισμό ενός ανθρώπου, στην προσπάθειά του να διαφύγει από ένα σπίτι. Συγκεκριμένα αναφέρει πως έπεσε από μπαλκόνι, ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε πως ό, τι μεταφέρεται είναι με κάθε επιφύλαξη, αφού αφενός τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως και αφετέρου η πληροφόρηση από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης (σ.σ. εννοούμε στη χώρα του Ερντογάν), έρχεται με το σταγονόμετρο

 

Δείτε τις πρώτες εικόνες

 

 

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση από την αστυνομία, με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να τονίζουν πως είναι ακόμη ασαφές το αν η συγκεκριμένη επιχείρηση σχετίζεται με το μακελειό στο Reina. Η μεγάλη έκταση, πάντως, της επιχείρησης έχει οδηγήσει στο συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός πως η συγκεκριμένη γειτονιά βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας, δηλαδή το club Reina.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη το ακριβές σημείο