Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μαρία Μενούνος: Το video λίγο μετά την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο (Βίντεο)



Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε η μητέρα της, η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) ήρθε και εκείνη αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο.

Η είδηση πως η διάσημη παρουσιάστρια είχε όγκο στον εγκέφαλό έσκασε σαν βόμβα. Η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη κράτησε 7,5 ώρες, είχε αίσιο τέλος, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη.

Η 39χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια κανόνισε το χειρουργείο της για τις 8 Ιουνίου, την ημέρα μάλιστα που είχε γενέθλια, και έμεινε για 6 ημέρες στο νοσοκομείο, μετά την επέμβαση, ώστε να αναρρώσει.

«Το 99.9 του όγκου έχει αφαιρεθεί», αναφέρει αλλά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επανέλθει, ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο People.

Τώρα, όμως, που το πρώτο σοκ έχει περάσει, η Μαρία Μενούνος έχει αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες της και μοιράζεται την περιπέτεια που πέρασε και από την οποία βγήκε πιο δυνατή.

Ένα μήνα μετά το χειρουργείο, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram, ένα σοκαριστικό video λίγο μετά την επέμβαση που έκανε και αποκάλυψε ποια φράση της έδωσε δύναμη και κουράγιο στα δύσκολα.

“Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά ότι οι ταινίες του Sylvester Stallone, με ήρωα τον Rocky Balboa σημαίνουν πολλά για εμένα. Μια φράση από την ταινία μάλιστα είναι αυτή που σκέφτομαι στις δύσκολες στιγμές μου.

Αυτό το video τραβήχτηκε μετά το 7,5 ωρών χειρουργείο που έκανα για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο. Μετά την επέμβαση είχα κάποια μικρά θέματα στην όραση και χρειαζόμουν χρόνο για να αναρρώσω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε όσους όμως, ανησύχησαν για το αν θα γίνει καλά η απάντησή της ήταν βγαλμένη από την ταινία του Rocky που αναφέρει:“Σημασία δεν έχει πόσο δυνατά χτυπάς. Αλλά πόσο δυνατά θα χτυπήσεις και μετά θα συνεχίσεις.”