Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

video



Eurovision 2018: Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε τη Λισαβόνα με το «Fuego» της

Η Ελένη Φουρέιρα έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της ερμηνεύοντας το κομμάτι «Fuego» στη Λισαβόνα.



Roger Waters «στοιχειώνει» με ένα ποίημα για την Παλαιστίνη

Με ένα εκπληκτικό και σκοτεινά επιβλητικό βίντεο ο Roger Waters συνεργάζεται με τους Trio Jordan και δημιουργεί το Supremacy. Ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη με στίχους – απάντηση στην απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Ο Roger Waters απαγγέλλει ένα ποίημα του Μαχμούτ Νταρβίς με ισχυρούς συμβολισμούς και αναφορές.



Το συγκινητικό μήνυμα του 19χρονου μοντέλου από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ [video]

Ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουόδερσπουν επισκέφτηκε το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη και έστειλε το μήνυμά της μέσω του ιερέα.



Συναγερμός στο Facebook: Νέος ιός μολύνει τους χρήστες

Ένας νέος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Facebook που προκαλεί δυσφορία και δημιουργεί παρεξηγήσεις μεταξύ των χρηστών του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αν κάποιος διαδικτυακός σας φίλος σας κάνει tag – δηλαδή προσθέσει το όνομα σας με ετικέτα -  σε private βίντεο, μην κάνετε το λάθος να το ανοίξετε.



Απίστευτο video με λεωφορείο που εκρήγνυται στην μέση του δρόμου!

Απίστευτο θέαμα κατέγραψαν οι κάμερες μεγάλου δρόμου στην Κίνα, όπου μίνι-βαν εξερράγη κατά την πορεία του. Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η έκρηξη παραμένουν αδιευκρίνιστες.



Μαρία Μενούνος: Το video λίγο μετά την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο (Βίντεο)

Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε η μητέρα της, η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) ήρθε και εκείνη αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο.

Η είδηση πως η διάσημη παρουσιάστρια είχε όγκο στον εγκέφαλό έσκασε σαν βόμβα. Η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη κράτησε 7,5 ώρες, είχε αίσιο τέλος, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη.