Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Λαμπερή η βασίλισσα Ράνια, μαγνήτισε για άλλη μια φορά τα βλέμματα (Φωτό)



Η βασίλισσα Ράνια επέλεξε μια παραδοσιακή αλλά άκρως εντυπωσιακή και επιβλητική εμφάνιση για τον εορτασμό των 100  χρόνων της Μεγάλης Αραβικής Εξέγερσης στην Ιορδανία.

Η λαμπερή βασίλισσα της Μέσης Ανατολής παρακολούθησε τη γιορτή φορώντας ένα σμαραγδένιο πράσινο μακρύ φόρεμα το οποίο ήταν διακοσμημένο με περίτεχνες χρυσές και μπλε λεπτομέρειες.

Η 45χρονη που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών φορούσε στα μαλλιά της μια χρυσή τιάρα, κρατούσε χρυσό τσαντάκι Dior, ενώ τα σμαραγδένια σκουλαρίκια της ολοκλήρωναν την εμφάνισή της. Οι γόβες σε ιριδίζουσα απόχρωση μοβ και πράσινου χρώματος από δέρμα κροκοδείλου ήταν η απαραίτητη λεπτομέρεια στο όλο λουκ. 


Η βασίλισσα παρακολούθησε την εκδήλωση με τον σύζυγό της βασιλιά Abdullah και τα δύο τους παιδιά, του 21χρονου διαδόχου Χουσεΐν και της 15χρονης πριγκίπισσας Salma.

Ο σύζυγός της, ως ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας και του Αραβικού Στρατού, φορούσε πλήρη στρατιωτική στολή, ενώ ο γιος της Χουσεΐν φορούσε ένα κομψό κοστούμι.

Η έφηβη πριγκίπισσα Σάλμα ήταν πιο ανάλαφρα ντυμένη. φορούσε ναυτική μπλούζα με λευκές λεπτομέρειες και μια φούστα κιρκίρι με μαύρο στρίφωμα. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με nude γόβες και τσαντάκι σε χρώματα ροζ και άσπρο.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιος είναι ο σχεδιαστής του πράσινου φορέματος αλλά είναι γνωστό ότι στην βασίλισσα Ράνια αρέσουν τα ρούχα του οίκου Hama  Hinnawi.

Η Ράνια ανέβασε φωτογραφίες από την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Στην 70η επέτειο της χώρας από την ανεξαρτησία της τον περασμένο μήνα, η Ράνια φορούσε μια εντυπωσιακή δημιουργία της σχεδιάστριας Hama. Τοπ σε χρώμα δαμασκηνί και λευκή ασύμμετρη φούστα με δερμάτινη ζώνη και κομψά κοσμήματα