Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

11 °C

Σήμερα, 30. Νοεμβρίου 2021

Το κόσμημα που δάνεισε η Ελισσάβετ στην Κέιτ ΜίντλετονΗ ιστορία του μπορεί να καθορίσει την αξία του μέσα στο χρόνο, ενώ το σχέδιο και η ποιότητά του, του χαρίζουν διαχρονικότητα.

Ενα απόλυτα διαχρονικό κόσμημα με ιστορία φόρεσε και η Κέιτ Μίντλετον σε πρόσφατη, επίσημη εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό δείπνο που έλαβε χώρα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η Kέιτ Μίντλετον επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο, μάξι φόρεμα με δαντέλα με την υπογραφή της Diane von Fustenberg (το ίδιο φόρεμα είχε φορέσει και πριν από 3 τρία όταν ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Σαρλότ).

Το χέρι της κοσμούσε ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα: ένα διαμαντένιο βραχιόλι που τράβηξε τα βλέμματα. Το βραχιόλι (διαμαντένιο, τετράφυλλο μπρασελέ- Diamond Quatrefoil Bracelet-) ανήκει στην συλλογή κοσμημάτων της Ελισάβετ και το κληρονόμησε από την μητέρα της, το 2002.

Είναι ένα κόσμημα που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη εποχή και η βασίλισσα Ελισάβετ του έχει μεγάλη αδυναμία (μάλιστα το 2010 το είχε φορέσει σε εμφάνισή της).

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε κόσμημα από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο έχει μια πολύ ιδιαίτερη σημειολογία.

 
 
© Getty Images / Ideal Image© Getty Images / Ideal Image

\