Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

18 °C

Σήμερα, 28. Οκτωβρίου 2021

κοσμημαΛαμία: Ζευγάρι νεαρών ξάφρισε πανάκριβο κόσμημα από χρυσοχοείο

Το ερωτευμένο ζευγαράκι που μπήκε σε ένα κοσμηματοπωλείο στη Λαμία το μεσημέρι της Τετάρτης, δήθεν για να δει κοσμήματα καθώς ο άνδρας ήθελε να κάνει ένα ακριβό δώρο στην καλή του, δεν κίνησε υποψίες στον ιδιοκτήτη. Όταν έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι, όμως, κατάλαβε ότι είχε κάνει φτερά ένα πανάκριβο χρυσό κόσμημα αξίας 700 ευρώ!To κόσμημα που όλες φορέσαμε στα 90s επιστρέφει πιο όμορφο από ποτέ

Ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν βλέπουμε να κερδίζει έδαφος άλλη μία που επιστρέφει από το παρελθόν και στοιχηματίζουμε πως, όπως κι εμείς, έτσι και οι περισσότερες από εσάς έχετε φορέσει.

Ίσως υπάρχει ακόμα μέσα στην μπιζουτιέρα σου από τη δεκαετία του 90 και δεν την φοράς.Το κόσμημα που δάνεισε η Ελισσάβετ στην Κέιτ Μίντλετον

Η ιστορία του μπορεί να καθορίσει την αξία του μέσα στο χρόνο, ενώ το σχέδιο και η ποιότητά του, του χαρίζουν διαχρονικότητα.

Ενα απόλυτα διαχρονικό κόσμημα με ιστορία φόρεσε και η Κέιτ Μίντλετον σε πρόσφατη, επίσημη εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό δείπνο που έλαβε χώρα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.Κιμ Καρντάσιαν: Βρέθηκε ένα από τα κοσμήματά της!

Θύμα ληστείας έπεσε πριν από λίγες μέρες η Κιμ Καρντάσιαν.

Άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμά της στην Γαλλία και της έκλεψαν όλα τα κοσμήματα συνολικής αξίας 9 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι Μ6 ένας άντρας βρήκε στον δρόμο ένα κόσμημα