Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κλαίει στη μέση του δρόμου η βοηθός της Κλίντον!



Τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως η πιο αξιόπιστη βοηθός της Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική εκστρατεία της. Απασχόλησε όμως τα μέσα και με την εμπλοκή για ακόμη μία φορά  του συζύγου της, Άντονι Βάινερ, σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο, με τον ίδιο μάλιστα να ομολογεί ότι αντάλλασσε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με μια ανήλικη κοπέλα.

Ο λόγος για την Ούμα Αμπεντίν, η οποία φωτογραφήθηκε την Παρασκευή από παπαράτσι της Daily Mail να βάζει τα κλάματα στη μέση του δρόμου, καθ' οδόν προς το αρχηγείο της εκστρατείας της Κλίντον, όπου περνούσε ατέλειωτες ώρες τον τελευταίο καιρό συντονίζοντας τις εμφανίσεις της Δημοκρατικής υποψήφιας.

Όπως φαίνεται, η πρόσφατη ήττα της εργοδότριας και φίλης της, Χίλαρι Κλίντον, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αμπεντίν, η οποία έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου από τον Βάινερ. Η έρευνα του FBI για τον πρώην Αμερικανό βουλευτή, του οποίου τα σεξουαλικά μηνύματα διέρρευσαν στον Τύπο, πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους λόγους που στοίχισαν στην Κλίντον την προεδρία.

Μπορεί να άντεξε τον διασυρμό του άπιστου συζύγου της από τα media, αλλά για μια αφοσιωμένη καριερίστα όπως η πρώην Αμπεντίν η επαγγελματική αποτυχία είναι δεκάδες φορές πιο αβάσταχτη, όπως έδειξε η σημερινή της κατάρρευση.