Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ηταν ομοφυλόφιλος ο μακελάρης του Ορλάντο;



Τίποτα στο σπίτι του άνδρα που σκόρπισε το θάνατο στο Ορλάντο δεν προμήνυε έναν τρομοκράτη ή έναν ακραίο άνθρωπο.

Οι φωτογραφίες του σπιτιού και της οικογένειάς του δημοσιεύονται την ώρα που σειρά μαρτύρων υποστηρίζουν πως ο Ομάρ Ματίν ήταν ο ίδιος ομοφυλόφιλος και θαμώνας του Pulse, του κλαμπ όπου σκότωσε 49 ανθρώπους.

Η εφημερίδα Orlando Sentinel δημοσιεύει σειρά δηλώσεων μαρτύρων που βεβαιώνουν ότι ο δράστης της φονικότερης επίθεσης στα αμερικανικά χρονικά ήταν θαμώνας του γκέι κλαμπ Pulse και ότι ήταν γνωστός για την επιθετικότητά του, συνδεδεμένη με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ταυτόχρονα, θαμώνας του Pulse δήλωσε στους Los Angeles Times ότι ο Ομάρ Ματίν χρησιμοποιούσε το γκέι μέσο κοινωνικής δικτύωσης Jack'd.

Η εφημερίδα Palm Beach Post δημοσιεύει μαρτυρία ενός συμμαθητή του στην αστυνομική ακαδημία του Indian River Community College, ο οποίος βεβαιώνει ότι κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ο Μαρτίν του είχε κάνει ερωτικές προτάσεις.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, πάντως, είχε ήδη δηλώσει χθες ότι, πρόκειται για άτομο που έδρασε μόνο του και εμπνεύστηκε ιδέες από εξτρεμιστικές οργανώσεις, με τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία ότι συνδέεται.

Το οικογενειακό περιβάλλον του Ομάρ Ματίν

Παιδικό» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σπίτι του μακελάρη του Ορλάντο, το οποίο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι γεμάτο με ήρωες του Star Wars.

Παντού στο χώρο υπάρχουν παιχνίδια και φωτογραφίες του 3χρονου γιου του.

Πρόκειται για τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται και η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του, Νουρ Ζαχι Σαλμάν, η οποία ανακρίνεται από το FBI.