Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΗΠΑ: Νεκρός σε χαντάκι ο αρχηγός της Κλου Κλουξ Κλαν του Μιζούρι



Νεκρός σε χαντάκι κοντά σε ποταμό βρέθηκε ο αρχηγός της οργάνωσης Κλου Κλουξ Κλαν στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Φρανκ Ανκόνα είχε εξαφανιστεί τα τελευταία 24ωρα.

Μετά από αναζήτηση της αστυνομίας, το σώμα του βρέθηκε από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα, ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του, η σύζυγός του είχε βάλει αγγελία για συγκάτοικο στο σπίτι.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ο Ανκόνα, ήταν στο σπίτι του, στο Λίντγουντ. Ο αρχηγός της οργάνωσης είχε συγκλεντρώσει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και είχε «ανεβάσει» τη σχετική selfie στα social media. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε αναλάβει μία δουλειά εκτός πολιτείας, παρ' ότι οι υπάλληλοί του δήλωσαν στην αστυνομία ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό. Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν από την Παρασκευή.

Η σορός του βρέθηκε από μία οικογένεια που είχε πάει για ψάρεμα στην περιοχή του ποταμού. Το σώμα του βρισκόταν πεσμένο δίπλα στο αυτοκίνητό του. Τα αίτια του θανάτου θα αποκαλυφθούν μετά την αυτοψία που θα κάνει ο ιατροδικαστής.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς την ημέρα της εξαφάνισής του, η 51χρονη σύζυγός του ανάρτησε στο διαδίκτυο αγγελία, αναζητώντας συγκάτοικο, καθώς όπως φαίνεται, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Η γυναίκα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς, ενώ γίνεται έρευνα και στο σπίτι για τυχόν στοιχεία.