Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

17 °C

Σήμερα, 27. Νοεμβρίου 2020

Ηλικιωμένος έδωσε 200.000 δολάρια σε μία μητέρα για να αγοράσει την κόρη της μέσα σε σούπερ μάρκετΗ αστυνομία του Port Orange, στη Φλόριντα, προχώρησε στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου άνδρα που αποπειράθηκε να αγοράσει ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη μητέρα του μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Η Tracy Nigh καθόταν με την κόρη της σε έναν πάγκο μέσα στο σούπερ μάρκετ όταν κάποια στιγμή την πλησίασε ο Hellmuth Kolb και έπιασε κουβέντα μαζί της.

«Έμοιαζε με φιλική συζήτηση. Εκ πρώτης όψεως δεν έδειχνε απειλή», περιγράφει η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό WKMG.

Αρχικά τη ρώτησε αν είναι παντρεμένη και εν συνεχεία αν πουλάει την 8χρονη κόρη της!

«Το πρώτο ποσό που μου πρόσφερε ήταν 100.000 δολάρια, το δεύτερο ήταν 150.000 δολάρια και η τελική του πρόταση ήταν 200.000. Εγώ του είπα τότε 'όχι, πρέπει να φύγουμε», λέει η μητέρα.

Σηκώθηκε να φύγει, αλλά ο 81χρονος άνδρας άρπαξε την κόρη της και την φίλησε στον καρπό. Αμέσως έσπευσε στους φύλακες του σούπερ μάρκετ και ανέφερε το περιστατικό. Οι κάμερες ασφάλειας κατέγραψαν το περιστατικό και οι αρχές τακτοποίησαν τον Kolb μέσω συναλλαγής που έκανε με την πιστωτική κάρτα, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μια άλλη γυναίκα είχε καταγγείλει παρόμοιο περιστατικό.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη τελικά το Σάββατο 29/9 με την κατηγορία της βιαιοπραγίας και οδηγήθηκε σε τοπική φυλακή.