Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ίδια ο μπαμπάς τους τα δίδυμα Κλούνεϊ - Αμάλ!



Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν απέκτησαν πριν λίγες ημέρες δίδυμα και αμφότερα έχουν ήδη αρχίσει να μοιάζουν στον οσκαρικό μπαμπά τους.

Ο πατέρας του Κλούνεϊ, Νικ, έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο FOX19 NOW και μοιράστηκε με τους ακροατές ότι η γυναίκα του, Νίνα, πιστεύει ότι τα νεογέννητα Αλεξάντερ και Έλλα έχουν τη μύτη του μπαμπά τους, σύμφωνα με όσα είδαν από το Skype σε επικοινωνία με τους τρισευτυχισμένους γονείς.

«Η Νίνα επιμένει ότι έχουν τη μύτη του γιου μου», είπε ο 83χρονος, προσθέτοντας ότι και τα δύο έχουν σκούρα μαλλιά. «Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό», τόνισε.

Πρόσφατα, η 39χρονη Αμάλ είπε στον πεθερό της ότι ένιωθε έτοιμη να σκάσει! «Μας έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι μεγάλη σαν σπίτι», ανέφερε ο Νικ Κλούνεϊ.

Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι ο γιος του που στο παρελθόν δεν ήθελε παιδιά, δεν έμοιαζε με τον γνωστό Τζορτζ στο Skype. «Τα μάτια του έλαμπαν, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν νηφάλιος, θα το δούμε αυτό», αστειεύτηκε ο χαρούμενος παππούς.

Ο Νικ και η Νίνα Κλούνεϊ έχουν ακόμη δύο εγγόνια, 26 και 22 ετών. «Σήμερα (σ.σ. Τρίτη) υποδεχθήκαμε την Έλλα και τον Αλεξάντερ Κλούνεϊ στις ζωές μας. Τόσο τα παιδιά όσο και η Αμάλ είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πάνε μια χαρά», είπε.

Αστειευόμενος πρόσθεσε ότι ο «χαζομπαμπάς» Τζόρτζ «μοιάζει ναρκωμένος και θα συνέλθει σε μερικές ημέρες»!