Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Η βασίλισσα Ελισάβετ βάζει «φρένο» στον καβγά Κέιτ και Μέγκαν



Φήμες θέλουν την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ να μην έχουν και τις πιο άριστες σχέσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μέγκαν Μαρκλ να έκανε την Κέιτ Μίντλετον να βάλει τα κλάματα με τις απαιτήσεις της πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο. Άλλα δημοσιεύματα μιλούν για τον καβγά μεταξύ των δύο γυναικών όταν η Κέιτ Μίντλετον επέπληξε την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είχε μιλήσει απότομα σε κάποιο μέλος του προσωπικού του παλατιού του Κένσινγκτον.

Η εμφάνιση της δούκισσας του Κέιμπριτζ και της δούκισσας του Σάσσεξ στο πλευρό των συζύγων τους για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριχαμ απασχόλησε ιδιαίτερα τα βρετανικά ΜΜΕ που έκανα λόγο για... ανακωχή.

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ περπατούσαν δίπλα δίπλα, συνομιλούσαν και αστειεύονταν σε μία εμφανή προσπάθεια να βάλουν φρένο στις φήμες ότι τα δύο ζευγάρια βρίσκονται... στα μαχαίρια.

Ωστόσο, αυτή η επίδειξη ενότητας των δύο γυναικών φέρεται να έχει προκύψει μετά από διαταγή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τόσο η βασίλισσα όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος φέρονται να ζήτησαν από τις δύο δούκισσες να μείνει εκτός της δημόσιας ζωής η μεταξύ τους αντιπαράθεση.

«Η βασίλισσα και ο Κάρολος επέτρεψαν στην κατάσταση να εξελιχθεί χωρίς να παρέμβουν αλλά και οι δύο ξεκαθάρισαν ότι τα Χριστούγεννα είναι για να έρθει πραγματικά κοντά ολόκληρη η οικογένεια» είπε πηγή στην εφημερίδα Sun.