Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 -
Μέτριο

8 °C

Σήμερα, 22. Φεβρουαρίου 2020

Η Κίρα Νάιτλι τα βάζει με την Κέιτ Μίντλετον για την τέλεια εμφάνισή της μετά τη γένναΤην τέλεια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννα της επέκρινε η Κίρα Νάιτλι. 

Η διάσημη ηθοποιός, μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού, υποστήριξε ότι τέτοιες τέλειες εικόνες θέτουν πρότυπα που οι γυναίκες είναι αδύνατον να πιάσουν μετά τον τοκετό. 

 

Σύμφωνα με την Κίρα Νάιτλι, η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, λίγες μόλις ώρες αφότου γέννησε την πριγκίπισσα Σάρλοτ το 2015 και μία μέρα αφότου η Νάιτλι έγινε μητέρα, απέχουν πολύ από τηεν πραγματικότητα. 

Το σχόλιο της Νάιτλι ήρθε μετά τις αποκαλύψεις της ότι μόλις έγινε διάσημη, σε ηλικία 22 ετών, διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες, ενώ περιλαμβάνεται σε άρθρο της με τίτλο «Το αδύναμο φύλο» που βρίσκεται στη συλλογή «Οι φεμινίστριες δεν φορούν ροζ (και άλλα ψέματα)».

 

«Η Κέιτ ήταν έξω από το νοσοκομείο επτά ώρες μετά με το πρόσωπό της φτιαγμένο και ψηλά τακούνια. Ήταν το πρόσωπο που ο κόσμος ήθελε να δει», γράφει η Νάιτλι, προσθέτοντας ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ εξυπηρέτησε τα πρότυπα που υπάρχουν, παρά την εμπειρία της.