Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκαλύπτει την απίστευτη συμβουλή που της ζήτησε ο πρίγκιπας ΦίλιπποςΣτο παρελθόν υποδύθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ, προκάτοχο της σημερινής βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό, Κέιτ Μπλάνσετ, που έλαβε πρόσκληση να επισκεφθεί το Μπάκιγχαμ, γεγονός που απέδωσε στην ερμηνεία της, που άλλωστε της χάρισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Όμως, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός βίωσε μια... πρωτοφανή βασιλική εμπειρία, αποκαλύπτοντας το μάλλον αστείο αίτημα του γνωστού για τις γκάφες του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της βασίλισσας. 

 

«Ήμασταν 12 άτομα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί με κάλεσαν. Έχοντας υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθόμουν δίπλα της, οπότε σκέφτηκα ότι προφανώς έχει δει την ταινία και θέλει να με ρωτήσει για την ερμηνεία της», ανέφερε η Μπλάνσετ στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος στο ITV. 

Δίπλα της καθόταν επίσης και ο Φίλιππος. «Άκουσα ότι είσαι ηθοποιός;», τη ρώτησε και χωρίς να περιμένει απάντηση συμπλήρωσε: «Μου έδωσαν ένα DVD player για τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω πώς να το δουλέψω, αν πρέπει να βάλω το πράσινο ή το κόκκινο καλώδιο». 

 

«Με κάλεσε σε γεύμα για να μου πει πώς θα λειτουργήσει το DVD player», σκέφτηκε εκείνη την ώρα, ξεσπώντας στα γέλια για το αίτημα του πρίγκιπα.