Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πρίγκιπας Φίλιππος



Με λουλούδια, ζωγραφιές, σημειώματα και σημαίες, οι Βρετανοί τιμούν τον πρίγκιπα Φίλιππο

Συγκινημένοι από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στην Ελισάβετ Β΄ που έχασε «το στήριγμά της», Βρετανοί και ξένοι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, αφήνουν λουλούδια και σημειώματα συμπαράστασης κοντά στο κάστρο του Γουίνδσορ και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στο Λονδίνο.



Πρίγκιπας Φίλιππος : Στο νοσοκομείο για καρδιολογικές εξετάσεις

Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, μεταφέρθηκε σήμερα σε άλλο νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για ένα προϋπάρχον καρδιολογικό πρόβλημα καθώς και για να λάβει θεραπεία για μια λοίμωξη.



Τη γλίτωσε ο Πρίγκιπας Φίλιππος: Δεν θα ασκηθεί δίωξη

Δεν θα ασκηθεί δίωξη στον πρίγκιπα Φίλιππο, τον 97χρονο σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε σήμερα από την αρμόδια εισαγγελία.



Σε τσεκ απ υποβλήθηκε ο Πρίγκιπας φίλιππος μετά το τροχαίο

Ο 97χρονος, Πρίγκιπας Φίλιππος, έπειτα από συμβουλή των γιατρών, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Κινγκς Λιν, σήμερα το πρωί για ένα προληπτικό τσεκ απ σύμφωνα με την ανακοίνωση των βασιλικών ανακτόρων. Αναφέρουν αναλυτικά ότι: «Εκεί επιβεβαιώθηκε ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό στο περιστατικό».



Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκαλύπτει την απίστευτη συμβουλή που της ζήτησε ο πρίγκιπας Φίλιππος

Στο παρελθόν υποδύθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ, προκάτοχο της σημερινής βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό, Κέιτ Μπλάνσετ, που έλαβε πρόσκληση να επισκεφθεί το Μπάκιγχαμ, γεγονός που απέδωσε στην ερμηνεία της, που άλλωστε της χάρισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ. 



Η Telegraph "πέθανε" κατά λάθος τον πρίγκιπα Φίλιππο

Η βρετανική Telegraph δημοσίευσε κατά λάθος την είδηση του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου και δούκα του Εδιμβούργου.