Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η αντίδραση της Μισέλ οταν ο Ομπάμα της αποκάλυψε πως πάει για πρόεδρος των ΗΠΑ



Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε σε χαλαρή συζήτηση τις αντιδράσεις της, οταν ο Μπαράκ Ομπάμα της είπε πως θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή σε όλους τους ανθρώπους ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ακριβώς αυτός που λέει ότι είναι», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος, όπως ήρθε έτσι ίδιος πρόκειται και να φύγει -το ίδιο πρόσωπο».

Η κ. Ομπάμα αποκάλυψε επίσης την αρχική της αντίδραση στο άκουσμα της υποψηφιότητας του συζύγου της για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν ο Μπαράκ της είπε ότι ήθελε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος, η πρώτη αντίδραση της ήταν: «Είσαι τρελός; Χαλάρωσε!»

Μετά από οκτώ χρόνια ζωής στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον, η κ. Ομπάμα δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να «επιστρέψει σιγά-σιγά πίσω στην κανονική ζωή». 

«Θέλω να περπατήσω στον δρόμο, θέλω να καθίσω σε μια αυλή που δεν αποτελεί εθνικό πάρκο. Θέλω να πάω σε ένα target (κατάστημα), και να ψωνίσω. Έχω ακούσει ότι τόσα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε», αστειεύτηκε.