Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Άντι ΜακΝτάουελ επέστρεψε στην πασαρέλα στα 60 της χρόνια



Η ομορφιά δεν έχει όριο ηλικίας και η γοητευτική Άντι ΜακΝτάουελ το απέδειξε με την αγέρωχη εμφάνισή της στην πασαρέλα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στην πλωτή πασαρέλα, που είχε στηθεί στο Σηκουάνα, για το σόου της εταιρείας,  L’Oréal.

 

Ανάμεσα στις διάσημες κυρίες που συμμετείχαν στο σόου, ήταν η Εύα Λονγκόρια, η οποία έγινε πρόσφατα μαμά, η Ελ Φάνινγκ, αλλά και η δική μας, Δούκισσα Νομικού.

Η ΜακΝτάουελ σήμερα είναι 60 χρόνων και μητέρα τριών παιδιών. Και μπορεί να είχε πολλά χρόνια να διασχίσει μία πασαρέλα, όμως, το comeback της ήταν εντυπωσιακό. Άλλωστε, πριν την κατακτήσει ο κινηματογράφος, είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο, όταν ήταν 20 ετών. Και μάλιστα, τα πρώτα της βήματα τα είχε κάνει στο Παρίσι.

«Αυτή η πόλη είναι εκεί όπου πήρα την εκπαίδευσή μου και μεγάλωσα με πολλούς τρόπους. Ω, κι εδώ μου έμαθαν πώς να φοράω το κόκκινο κραγιόν» δήλωσε η ίδια στην Vogue.

Η 60χρονη ηθοποιός συνεργάζεται με την Γαλλική εταιρία ομορφιάς εδώ και 32 χρόνια, ενώ όπως αποκάλυψε, έμαθε πώς είναι έγκυος, μόλις πήρε στα χέρια της το πρώτο συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία.  «Ήταν λίγο τρομακτικό, διότι δεν ήξερα ποια θα ήταν η αντίδρασή τους όταν θα τους έλεγα ότι είμαι έγκυος. Αλλά δεν είχαν πρόβλημα. Έδειξαν σεβασμό», συμπλήρωσε για τη σχέση της με τη L’ Oreal. Μάλιστα, είχε κάνει ένα διαφημιστικό όταν διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.