Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Χαμός στο Twitter για την περίεργη αγκαλιά της Ιβάνκα Τραμπ με Αμερικανό γερουσιαστή



«Τσουνάμι» σχολίων στο Twitter έχει προκαλέσει από το πρωί μια φωτογραφία που δείχνει την πολυαγαπημένη κόρη - και σύμβουλο - του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, να χαιρετάει τον γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο, πριν από μια προγραμματισμένη συνάντηση στο Καπιτώλιο με θέμα τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις. 

Κι αυτό γιατί ο χαιρετισμός των δύο παλιών γνώριμων είναι απίστευτα αμήχανος, με την χαϊδεμένη κόρη του Τραμπ να δέχεται κοκκαλωμένη και με ζεστασιά... παγόβουνου την εγκάρδια αγκαλιά του γερουσιαστή, κάτι που προσέλκυσε - όπως ήταν αναμενόμενο - μεγάλη καζούρα στο Ίντερνετ. 

Η «fail» αγκαλιά του Ρούμπιο ερμηνεύθηκε από κάποιους ως ηθελημένο «σνομπάρισμα» της Ιβάνκα στον Ρούμπιο, ενώ άλλοι τον είδαν απλώς ως απόδειξη ότι η πλούσια κληρονόμος απεχθάνεται τις πολλές οικειότητες.

Αντιλαμβανόμενος τον χαμό που είχε προκληθεί στο διαδίκτυο με την αποτυχημένη αγκαλιά του, ο Ρούμπιο αποφάσισε να αντιδράσει με χιούμορ, ανεβάζοντας απανωτές αναρτήσεις με updates σχετικά με την «υποτιθέμενη αποτυχημένη αγκαλιά».

«Νέα φωτογραφία που ανατρέπει τα δεδομένα για τη δήθεν αποτυχημένη αγκαλιά (Τα πρόσωπα είναι θολωμένα για λόγους ασφαλείας)», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πολιτικός, ανεβάζοντας κι άλλες φωτογραφίες από το περιστατικό.

H Ιβανκα έσπευσε να κάνει retweet, επιβεβαιώνοντας το tweet του γερουσιαστή και γράφοντας: «Fake News! Ο Μark κάνει εξαιρετικές αγκαλιές». 

 
Στο τελευταίο του σχετικό tweet ο Ρούμπιο γράφει: «Βάσει στοιχείων και απ' όσο μπορώ να θυμηθώ εγώ ο ίδιος προσωπικά, δεν επιχειρήθηκε κάποια αγκαλιά και η είδηση για την υποτιθέμενη αποτυχημένη αγκαλιά κρίνεται ψευδής».