Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γερουσιαστής



Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ ρίχνει την ευθύνη στη σύζυγό του για τις κατηγορίες διαφθοράς

Την σύζυγό του φέρεται πως θα ενοχοποιήσει ο αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος οδηγείται σε δίκη τον επόμενο μήνα για σοβαρές καταγγελίες που αφορούν δωροδοκία.



Μεσίστια η αμερικανική σημαία στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του Μακέιν

Η σημαία των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο κυματίζει μεσίστια με απόφαση της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ προς τιμήν του γερουσιαστή Τζον Μακέιν που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 81 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο, έγραψε στο Twitter ο Νταν Σκαβίνο Τζούνιορ, διευθυντής του Λευκού Οίκου για τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.



Μέσω Twitter ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ, αποχαιρέτησε τον Γερουσιαστή Τζον Μακέιν

Μέσω Twitter ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ, αποχαιρέτησε τον Γερουσιαστή Τζον Μακέιν που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. 



Έφυγε από τη ζωή ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν-υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2008

Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, άλλοτε αιχμάλωτος πολέμου στο Βιετνάμ και ατυχήσας υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2008 , απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών, αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το πολιτικό του γραφείο.



Γερουσιαστής Βαν Χόλεν: Κίνδυνος για την ασφάλεια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ η αγορά S-400 από την Τουρκία

«Εξωφρενική» χαρακτήρισε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Κρις Βαν Χόλεν τη στάση που τηρεί η Άγκυρα στο θέμα της Ρωσίας και της αγοράς του αμυντικού συστήματος S-400, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές Αμερικανών πιλότων, αλλά και την ασφάλεια των ΗΠΑκαι του ΝΑΤΟ γενικότερα.



Αντίθετος στον διορισμό της Χάσπελ στη θέση της διευθύντριας της CIA ο Μακέιν

Κατά του διορισμού της Τζίνα Χάσπελ στη θέση της διευθύντριας της CIA τάχθηκε ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν.