Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 -
Μερική συννεφιά

18 °C

Σήμερα, 5. Ιουνίου 2020

H αναγγελία του γάμου της Μαρίας Μενούνος σε πατρινή εφημερίδαΗ αναγγελία του γάμου της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της Κέβιν Αντεργκάρο δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Πατρίς».

Όπως είναι ήδη γνωστό, η γνωστή δημοσιογράφος που έχει στο βιογραφικό της συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια Ομπάμα, ετοιμάζεται να παντρευτεί στο χωριό του πατέρα της, τον Άκοβο Αρκαδίας, με θρησκευτικό γάμο, τον σύντροφο της ζωής της Κέβιν Αντεργκάρο.

 

Η αναγγελία του γάμου τους, λοιπόν, επιβεβαιώνει και τον τόπο και την ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο.

menounos1_5
 

«O Κέβιν - Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλην το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας» γράφει η σχετική αναγγελία.

Όσο για τους κουμπάρους, την Μαρία Μενούνος και τον Κέβιν Αντεργκάρο θα παντρέψει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο κομμωτής και μακιγιέζ Δημήτρης Γιαννέτος που κάνει μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ.