Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Γροθιές, κλοτσιές και ρόπαλα σε ομοίωμα του Μπάιντεν σε εκδήλωση Ρεπουμπλικανών στο ΚάνσαςΒίντεο που αναρτήθηκε στον εναλλακτικό δεξιό ιστότοπο Rumple δείχνει αρκετά άτομα, που παραβρέθηκαν την Παρασκευή σε εκδήλωση Ρεπουμπλικανών στην κομητεία Τζόνσον του Κάνσας να κλωτσούν, να γρονθοκοπούν και να χτυπούν με ρόπαλο μια κούκλα, που φορούσε μάσκα του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ και μπλουζάκι με το σύνθημα «Let’s go Brandon», μια κωδικοποιημένη βρισιά εις βάρος του Μπάιντεν, που χρησιμοποιούν αντίπαλοί του.

 Στην ουσία πρόκειται για μία κούκλα πυγμαχίας. Είναι ένα ομοίωμα που χρησιμοποιούν στα μαχητικά σπορ για να εξασκήσουν τα χτυπήματα τους οι αθλούμενοι.

Το ομοίωμα του Μπάιντεν χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων για την τοπική οργάνωση των Ρεπουμπλικανών στην εν λόγω κομητεία, στην εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Overland Park, όπου μετείχαν και ο συντηρητικός μουσικός Τεντ Νάγκεντ και ο πρώην γενικός εισαγγελέας του Κάνσας, Φιλ Κλάιν.

«Αυτό το περίπτερο [με το ομοίωμα του Μπάιντεν ] το έστησε μια σχολή Καράτε για να προωθήσει τα μαθηματά της για αυτοάμυνα», είπε η Μαρία Χόλιντεϊ, πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της κομητείας Τζόνσον.