Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον φταίει για την «ακατάλληλη» εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ σε επίσημο κάλεσμα



Την πρώτη της βραδινή επίσημη εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του Πρίγκιπα Χάρι στην Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Πέρα από το λουκ της, το οποίο αντικειμενικά δεν θύμιζε εμφάνιση γαλαζοαίματης, η Μέγκαν Μαρκλ δεν διάλεξε τυχαία που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά.

O Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, την Πέμπτη

Στα βήματα της Νταϊανα

Ακολουθώντας τα βήματα που χάραξε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στο μέρος όπου η μητέρα του Πρίγκιπα Χάρι είχε μαγέψει τους πάντες με την μαύρη στράπλες τουαλέτα της, στο πλευρό το Πρίγκιπα Κάρολου.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο ίδιο μέρος τον Μάρτιο του 1981

Βέβαια, η Μέγκαν Μαρκλ όχι μόνο δεν επέλεξε τουαλέτα όπως η Νταϊάνα, αλλά δεν φόρεσε καν φόρεμα.

Δηλώνοντας εμφανώς πως σκοπεύει να ξεφύγει από τα βασιλικά πρότυπα και να ακολουθήσει το δικό της στιλ, αλλά στην πιο συντηρητική του εκδοχή, η Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε με τον ανδρόγυνο λουκ της.

Ανδρόγυνο στιλ από μία... «πριγκίπισσα»

Φορώντας ένα μαύρο σακάκι Alexander McQueen, αξίας 1.820 δολαρίων,  το οποίο συνδύασε με ένα λευκό μπλουζάκι, παντελόνι ίδιου χρώματος και μαύρες σουέντ γόβες, η αρραβωνιαστικιά του Πρίγκιπα Χάρι πόζαρε όπως πάντα χαμογελαστή και ακομπλεξάριστη.

Αυτή την φορά, η ίδια δεν ήταν αχτένιστη, καθώς έκανε ένα χτένισμα που θυμίζει αρκετά Κέιτ Μίντλετον με χαλαρές μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ.

Η εμφάνισή της αυτή βέβαια δεν συγκρίνεται με τίποτα με την τότε εμφάνιση της Νταϊάνα, η οποία είχε τραβήξει όλα τα φλας των φωτογράφων λόγω του αβυσσαλέου ντεκολτέ της, το οποίο μάλιστα είχε παραφανεί, όταν έσκυψε για να βγει από το βασιλικό αυτοκίνητο.  

Μάχη για ένα McQueen

Ωστόσο μπορεί όλοι να περίμεναν κάτι πιο φανταχτερό από την Μεγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση, αλλά η ίδια μπορεί να επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην επισκιάσει την Κέιτ Μιντλετον.

Η Κέιτ Μίντλετον, άλλωστε, εμφανίστηκε κι αυτή το ίδιο βράδυ με τουαλέτα από τον ίδιο οίκο και έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς έμοιαζε σαν αρχαία Ελληνίδα Θεά.

Κι επειδή δύο γκράντε εμφανίσεις το ίδιο βράδυ είναι υπερβολικό για μία βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να έκανε την χάρη στην Κέιτ Μιντλετον και να έκανε έναν βήμα πίσω σχετικά με το ντύσιμο.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το παλάτι στηρίζει φανερά τις δημιουργίες του Βρετανικού Οίκου, διαφημίζοντάς τον  με το παραπάνω.

Φωτογραφίες: AP