Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

"Φτερά" έκαναν τρία λάπτοπ που περιείχαν στοιχεία για την καμπάνια της Χίλαρι



Μία άκρως περίεργη και ύποπτη υπόθεση ερευνά η αστυνομία στις ΗΠΑ. Η υπόθεση αφορά την κλοπή τριών φορητών υπολογιστών (λάπτοπ), οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα περιείχαν απόρρητα στοιχεία από την προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον.

Το περιστατικό καταγράφηκε στη Φιλαδέλφεια, στην περιοχή. Ένα μαύρο SUV πάρκαρε σε κεντρικό δρόμο. Από μέσα βγήκαν τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διένυσαν μία απόσταση αρκετών οικοδομικών τετραγώνων με τα πόδια. Μία ώρα αργότερα επέστρεψαν και βρήκαν παραβιασμένο το παράθυρο του συνοδηγού. Μέσα από το αυτοκίνητο έλειπαν τρία σακίδια, στα οποία υπήρχαν τρεις φορητοί υπολογιστές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Οι τέσσερις άνδρες έχει βεβαιωθεί ότι εργάζονταν για τη Χίλαρι Κλίντον. Η αστυνομία πιστεύει ότι μέσα στους σκληρούς δίσκους υπήρχαν πολύτιμα στοιχεία για την καμπάνια της υποψήφιας των Δημοκρατικών.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η μυστική υπηρεσία, οι άνδρες της οποίας δουλεύουν σε συνεργασία με την αστυνομία της Φιλαδέλφεια. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί τα βίντεο απο τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ώστε να σχηματιστεί μία εικόνα για την περίεργη αυτή κλοπή. Η πλευρά της Χίλαρι Κλίντον δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.