Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

χίλαρι



Η Χίλαρι Κλίντον γλίστρησε στη μπανιέρα ξενοδοχείου [ΒΙΝΤΕΟ]

Στην Ινδία για ταξίδι βρίσκεται η Χίλαρι Κλίντον, η οποία είχε κι άλλο ένα ατύχημα. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, χτύπησε στο δεξί της χέρι, όταν γλίστρησε στη μπανιέρα του παλατιού που έμενε στο Jodhpur της Ινδίας.



Δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον

Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον επικοινωνούν μόνο μέσω φίλων και δικηγόρων. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο συγγραφέας Έντουαρντ Κλάιν, που έχει γράψει πολλά βιβλία για τους Κλίντον και τους Κένεντι, στο νέο του βιβλίο με τίτλο «All Out War: The Plot to Destroy Trump» που θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.



Τραμπ: Ύποπτοι είναι ο Κόμεϊ και η Χίλαρι, όχι εγώ

''Πυρά'' εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του εισαγγελέα που εξετάζει την ενδεχόμενη εμπλοκή της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ. Θέλησε ωστόσο να φανεί... μεγαλόψυχος, λέγοντας πως ως πρόεδρος, έχει «πλήρη εξουσία να συγχωρεί». 



Χίλαρι: Ξεπέρασα την ήττα από τον Τραμπ με περιπάτους και... κρασί

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να δημιουργεί άβολες καταστάσεις ή να βρίσκεται εν μέσω άβολων στιγμών σε συναντήσεις του με άλλους ηγέτες, η αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές, Χίλαρι Κλίντον, εξομολογήθηκε με ποιο τρόπο ξεπέρασε την ήττα της.



Η Χίλαρι "τσάκωσε" τον "κατεργάρη" Μπιλ Κλίντον να «γλυκοκοιτάζει» την Ιβάνκα Τραμπ

Αυτό το βλέμμα είναι όλα τα λεφτά! Μάλλον θα τα πουν στο... Σπίτι!

«Σάλο» προκαλεί στις ΗΠΑ ένα βίντεο από την ορκωμοσία του νέου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. 



Χίλαρι για δήμαρχος της Νέας Υόρκης; Οι δημοσκοπήσεις δίνουν νίκη

Η Χίλαρι Κλίντον θα κέρδιζε με ευρύ προβάδισμα τον δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης, εάν αποφάσιζε να θέσει υποψηφιότητα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.