Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

λαπτοπ



Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις το laptop σου να «τρέχει»

Αν έχεις παρατηρήσει κι εσύ πως ο υπολογιστής σου το τελευταίο διάστημα χρειάζεται ολοένα και περισσότερο χρόνο προκειμένου να ανοίξει, τότε θα πρέπει να μπεις σε υποψίες πως κάτι συμβαίνει.



Voucher 200 ευρώ: Έρχεται νέος κύκλος επιδοτήσεων αγοράς tablet, laptop, desktop - Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι;

Με νέες κατηγορίες δικαιούχων θα «τρέξει» ο Γ’ κύκλος του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», που προσφέρει voucher 200 ευρώ για την επιδότηση αγοράς tablet, laptop ή desktop.



Αυτά είναι τα τρία λάθη που καταστρέφουν τα laptop

Υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε με το laptop μας τα οποία μπορεί να κοστίσουν ακριβά.

Το λάπτοπ όπως και το κινητό έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια προέκταση μας, όμως πολλές φορές τα χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο.

Δείτε παρακάτω τα 3 λάθη που μπορούν να το καταστρέψουν.

1. Κλείνουμε μόνο το καπάκι



Κοστίζουν ακριβά: Τρία λάθη που κάνουμε όλοι και καταστρέφουμε το λάπτοπ

Το λαπτοπ όπως και το κινητό μας έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια προέκταση του χεριού μας. Ωστόσο, πολλές φορές τα χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο προκαλώντας τους ακόμη και ζημιά και άλλον τα κάνεις και εσύ.

Για παράδειγμα, υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε με το λαπτοπ μας τα οποία μπορεί να κοστίσουν ακριβά. Δείτε τρία από αυτά…



Πώς να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του λάπτοπ σας

Τα λάπτοπ στις μέρες μας χρησιμοποιούνται, πέρα από το σπίτι και όλους τους εξωτερικούς χώρους, ενώ στα γραφεία είναι πολλοί είναι αυτοί που τα παίρνουν μαζί τους από το σπίτι στο γραφείο και το αντίθετο.

Αυτός είναι και ο λόγος που βρωμίζουν πιο εύκολα και πρέπει να καθαρίζονται συχνά και σχολαστικά για να είναι πάντα καθαρά.



Βίντεο σοκ από Λονδίνο: Συμμορίες αρπάζουν λάπτοπ σε καφετέριες μέρα-μεσημέρι

Η εγκληματική δράση συμμοριών έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην πανάκριβη, αλλά συνάμα με μεγάλο ποσοστό φτώχειας πρωτεύουσα της Βρετανίας, με συνέπεια να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κλοπές, οι ληστείες και οι δολοφονικές ενέργειες.