Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 -

Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία της Βασίλισσας ΕλισάβετΗ Βασίλισσα δεν θα παρευρεθεί σε εκκλησιαστική τελετή για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στο Sandringham εξαιτίας ενός επίμονου κρυολογήματος.

Αυτό ανακοινώθηκε από το Buckingham και φυσικά αρκεί για να "φουντώσουν" οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της.

«Η Βασίλισσα δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη να μεταβεί στην εκκλησία καθώς αναρρώνει έπειτα από βαρύ κρυολόγημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του παλατιού.

Δεύτερο "κρούσμα"

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο τις τελευταίες ημέρες, αφού στις 21 Δεκεμβρίου είχε ανακοινωθεί πως η 90χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ηλικίας 95 ετών, αναγκάστηκαν να αναβάλουν τα σχέδιά τους για τα Χριστούγεννα.

Και τότε οι ανακοινώσεις του παλατιού έκαναν λόγο για βαρύ κρυολόγημα που ταλαιπωρούσε και τους δύο.

"Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου υποφέρουν από βαρύ κρυολόγημα και επομένως αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν για το Σάντρινγκχαμ" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η Βασίλισσα στην αντίστοιχη τελετή για τα Χριστούγεννα πριν από ένα χρόνο / Φωτό αρχείου: ReutersΗ Βασίλισσα στην αντίστοιχη τελετή για τα Χριστούγεννα πριν από ένα χρόνο / Φωτό αρχείου: Reuters

Η Ελισάβετ και ο Φίλιππος συνηθίζουν να περνούν τα Χριστούγεννα στην εξοχική τους κατοικία στο Σάντριγκχαμ, στο Νόφολκ της ανατολικής Αγγλίας, εκεί όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει και η σημερινή τελετή, από την οποία επίσης θα απουσιάσει.