Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Επικό τρολάρισμα στον Τραμπ από Μεξικανική αεροπορική εταιρεία



Μία επική διαφήμιση επινόησε γνωστή αεροπορική εταιρεία για να τρολάρει τον Αμερικανο Πρόεδρο κ. Τραμπ με σκοπό να προσελκύσει καινούργιους πελάτες. Περισσότεροι από 35 εκατ. Αμερικανοί το 2017, ταξίδεψαν στο Μεξικό και επισκέφθηκαν τόσο τα παραλιακά του θέρετρα, όσο και ιστορικά μνημεία του, όπως η πυραμίδα Chichen Itza. Ωστόσο, καθώς κάθε πολιτική ένταση για εθνικά θέματα γίνεται στόχος δημοσιότητας τόσο έξυπνοι πωλητές καραδοκούν να κερδίσουν πελάτες. Έτσι, ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας AeroMexico, διαφήμισε ένα πρόγραμμα με την ονομασία "DNA Discounts," το οποίο προσφέρει εκπτώσεις στις πτήσεις Αμερικανών, οι οποίοι αποδεικνύουν την καταγωγή τους μέσω τεστ DNA.

Το ποσό της έκπτωσης εξαρτάται από το ποσοστό του Μεξικανού προγόνου που «κρύβουν» στο DNA τους. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει 15% μεξικανική καταγωγή ,θα δικαιούται 15% έκπτωση. Η διαφήμιση αυτή τρολάρει το τείχος που θέλει να υψώσει ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό.
Η διαφήμιση ισχυρίζεται ότι το 54% όσων υπεβλήθησαν σε εξετάσεις DNA, είχαν κάτι από Μεξικό στο αίμα τους, ωστόσο προς απογοήτευσή της μία γυναίκα δεν είχε απολύτως τίποτα μ εξικανικό και έχασε την έκπτωση.