Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τρολ



Επικό τρολάρισμα στον Τραμπ από Μεξικανική αεροπορική εταιρεία

Μία επική διαφήμιση επινόησε γνωστή αεροπορική εταιρεία για να τρολάρει τον Αμερικανο Πρόεδρο κ. Τραμπ με σκοπό να προσελκύσει καινούργιους πελάτες. Περισσότεροι από 35 εκατ. Αμερικανοί το 2017, ταξίδεψαν στο Μεξικό και επισκέφθηκαν τόσο τα παραλιακά του θέρετρα, όσο και ιστορικά μνημεία του, όπως η πυραμίδα Chichen Itza.



Η Σαουδική Αραβία είχε «στρατό» στο twitter για να καταδιώκει τον Τζαμάλ Κασόγκι

Η Σαουδική Αραβία χρησιμοποίησε έναν διαδικτυακό «στρατό» για να καταδιώκει και να παρενοχλεί τον διαφωνούντα δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι και άλλους επικριτές της πολιτικής του βασιλείου στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, έγραψε η εφημερίδα The New York Times το Σάββατο.



Το αυτο-τρολάρισμα του Κώστα Μπακογιάννη για την οικογένειά του, και την “Ελληνοφρένεια”

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν ότι είναι πολύ πιο...ευέλικτος από το όνομά του, και την οικογενειακή προίκα που κουβαλάει.



Μας έτρωγες τα τοστ στην κατάληψη του ’91: Το επικό σχόλιο στο προφίλ Τσίπρα

Viral έγινε το σχόλιο που άφησε στον προσωπικό λογαριασμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ένας χρήστης του Facebook, με εκατοντάδες χρήστες να το φωτογραφίζουν και να το αναδημοσιεύουν βρίσκοντας ακόμη ένα λόγο για να… πικάρουν τον Αλ. Τσίπρα.



Γιάννης Νικοπολίδης: Ο γιος του Αντώνη τρολάρει τον πατέρα του

Ο Γιάννης Νικοπολίδης είναι ο γιος του Αντώνη και της Βάσως Νικοπολίδη. Και λόγω γονιδίων αλλά και σκληρής δουλειάς, πιθανότατα θα μας απασχολήσει πολύ κάτω από τα δοκάρια. Εκτός από ταλέντο όμως, ο Γιάννης Νικοπολίδης διαθέτει και χιούμορ και το αποδεικνύει μέσα από τα social media. 



Οι Γάλλοι ψηφοφόροι τρόλλαραν τον Ερντογάν

Ποιος είπε ότι οι γαλλικές εκλογές ήταν αποκομμένες από την... Τουρκία και τον πρόεδρό της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Όχι μόνο δεν ήταν, αλλά αν λαμβάνονταν υπόψιν τα... χειρόγραφα ψηφοδέλτια, τότε ο Τούρκος πρόεδρος θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει μία θέση για τον... δεύτερο γύρο των εκλογών.