Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

«Εκλεψε» φωτογραφία άγνωστου από τα social media και τον παρουσίαζε για χρόνια ως το αγόρι της



Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι νεαρή γυναίκα «έκλεψε» μία φωτογραφία ενός άγνωστου άντρα από τα social media και παρίστανε ότι είχε τέσσερα χρόνια σχέση μ’ αυτόν. 

Η 31χρονη, Jill Sharp από τη Σκωτία υποστήριζε στους φίλους της ότι είχε γνωρίσει τον Graham McQuet σε μία μπυραρία και δε δίστασε μάλιστα να τους ανακοινώσει ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Η 31χρονη γυναίκα, συνήθιζε, με τη βοήθεια του photoshop να δημοσιεύει συχνά «κοινές» τους στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παριστάνει ότι είναι πολύ ερωτευμένη και όλα αυτά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Η ίδια, μάλιστα, θέλοντας να πείσει για την ύπαρξη του άντρα αυτού δημιούργησε ένα δικό του ψεύτικο προφίλ στο Twitter, όπου φαινόταν ότι αντάλλαζαν λόγια αγάπης και έρωτα μεταξύ τους.

Οι φίλοι της, όμως, σύντομα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την όλη υπόθεση και άρχισαν να αποκτούν υποψίες σχετικά με το θέμα, καθώς η Jill δεν τους είχε γνωρίσει ποτέ το αγόρι της. Έτσι αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τον άγνωστο άντρα μέσα από τις διάφορες αναφορές που υπήρχαν γι αυτόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Τα ψέμματα της αποκαλύφθηκαν όταν σ’ ένα υποτιθέμενο ταξίδι του ζευγαριού στο Λονδίνο, το photoshop δε λειτούργησε και τόσο καλά και ενώ οι ίδιοι φαίνονται να βρίσκονται στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή, στη μία φωτογραφία φαίνεται να υπάρχει βρεγμένο έδαφος ενώ στην άλλη στεγνό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας αυτός όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν ήδη αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα.

Η γυναίκα αρνήθηκε τα πάντα, ενώ το θύμα της υπόθεσης, ο Graham McQuet, ο οποίος δεν είχε ιδέα για όλα αυτά, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο και αρκέστηκε μόνο στο εξής: «Πρόκειται να παντρευτώ τον Ιούνιο; Πρώτη φορά το ακούω!».