Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έκαψε το αυτοκίνητο του πατριού του γιατί του πήρε το κομπιούτερ της τηλεόρασης



Ο Adrian Padley είναι ένας 41χρονος άνδρας που εξακολουθεί να ζει στο σπίτι της μητέρας του. Δεν τον λες και κοινωνικό τύπο καθώς τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας βρίσκεται κλεισμένος στο δωμάτιό του.

 

Τα βράδια, ωστόσο, όταν η μητέρα του και ο πατριός του πέφτουν για ύπνο, εκείνος κατεβαίνει στο σαλόνι για να παρακολουθήσει τηλεόραση.

Μόνο που το βράδυ της 10ης Ιουλίου τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: τα τηλεχειριστήρια για την τηλεόραση και τη συνδρομητική είχαν εξαφανιστεί καθώς ο πατριός του και η μητέρα του τα έκρυψαν στο δωμάτιό τους.

Αυτό δεν άρεσε στον 41χρονο άνδρα που αποφάσισε να τους εκδικηθεί και κυρίως τον πατριό του με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουλίου έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του πατριού του το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η φωτιά εξαπλώθηκε και στο γκαράζ του σπιτιού.

«Έκανα κάτι κακό αλλά δεν μετανιώνω γι' αυτό», παραδέχθηκε αργότερα στους αστυνομικούς, λέγοντας παράλληλα πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως η σχέση του με τον πατριό του έχει επιδεινωθεί τα τελευταία δύο χρόνια καθώς τον κατηγορεί συνέχεια πως είναι τεμπέλης.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι στο παρελθόν ο κατηγορούμενος είχε εξεταστεί από ψυχολόγο που είχε διαπιστώσει πως πάσχει από κοινωνική φοβία. Αναφέρθηκε επίσης πως «ζει τη ζωή ενός ερημίτη» και πως «παρουσιάζεται διστακτικός στο να φύγει από το σπίτι».

«Το δικαστήριο δεν έχει άλλη επιλογή παρά να επιβάλει ποινή στέρησης της ελευθερίας», ανέφερε ο δικαστής Anthony Kelbrick καταδικάζοντας τον 41χρονο σε 14 μήνες φυλάκιση.