Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

"Εγώ μετέφερα τους τρομοκράτες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών"


"Μην αγγίζεις τις αποσκευές" ούρλιαξαν οι τρομοκράτες στον ταξιτζή που τους μετέφερε εν αγνοία του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
 
Το μοιραίο δρομολόγιο που έκανε ο οδηγός ταξί στις Βρυξέλλες φαίνεται να τον έχει στιγματίσει αφού δε μπορεί να πιστέψει ότι μετέφερε αυτούς που σκόρπισαν τον θάνατο αθώων ανθρώπων και τον τρόμο σε όλη την Ευρώπη.
 
Ο δήμαρχος των Βρυξελλών Φράνσις Βερμέιρεν αποκάλυψε το πώς έφθασαν οι μακελάρηδες στο αεροδρόμιο, ενώ βελγική εφημερίδα αναφέρεται και στη μαρτυρία αυτού του  ταξιτζή που υποστηρίζει ότι μετέφερε τους μακελάρηδες στο αεροδρόμιο. 
Στο ταξί με το οποίο έφτασαν  είχαν φορτώσει τις βαλίτσες που περιείχαν τις βόμβες και μετά τις μετέφεραν οι ίδιοι στα καρότσια.
 
 
Οι δύο πρώτες εξάρραγησαν. Η τρίτη είχε τοποθετηθεί επίσης σε καρότσι, αλλά πανικοβλήθηκε και δεν την πυροδότησε όπως είπε ο δήμαρχος του Βελγίου.
 
Όμως η συγκλονισιτκή ομολογία του ταξιτζή για την μεταφορά των τρομοκρατών φαίνεται να απασχολεί την αντιτρομοκρατική των Βρυξελλών που προσπαθεί να μάθει τώρα όσες πληροφορίες μπορεί από τον οδηγό που εν αγνοία του μετέφερε αυτούς που άλλαξαν σε λίγα λεπτά την ζωή της Ευρώπης. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ταξιτζής ανακρίνεται και μάλιστα του ζητήθηκε να οδηγήσει κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικλης στο σημείο από όπου πήρε τους τρομοκράτες.