Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αυτή είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε την Κέιτ έγκυο



Η Δούκισσα του Κέμπριτζ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη περιμένοντας να καλωσορίσει το τρίτο της παιδί με τον...πρίγκιπα Γουίλιαμ και μέχρι χθες τηρούσε ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Ομως η χθεσινή ήταν η τελευταία φορά που βλέπουμε την Κέι έγκυο.

 

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου, Κέιτ και Γουίλιαμ βρέθηκαν στο Copper Box του Ολυμπιακού Πάρκου στο Stratford του Ανατολικού Λονδίνου για μια εκδήλωση που διοργάνωσε η SportsAid, φορώντας το κολλητό της παντελόνι και λευκό παλτό.

 

Ακολούθως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον ότι αυτή ήταν η τελευταία ημέρα επίσημων καθηκόντων της Κέιτ πριν γεννήσει το τρίτο της παιδί τον επόμενο μήνα: 

«Οι σημερινές δημόσιες δεσμεύσεις του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ θα είναι οι τελευταίες πριν ξεκινήσει η άδεια μητρότητας» αναφέρθηκε σε επίσημη δήλωση.

Για αυτή την τελευταία φορά που εμφανίστηκε έγκυος, η Κέιτ επέλεξε μια πιο απλή εμφάνιση με το αγαπημένο της οικονομικό παλτό εγκυμοσύνης Goat, στενό μαύρο παντελόνι, μαύρες γόβες και μπλούζα εγκυμοσύνης από τα Hobbs. 

Την επόμενη φορά που θα την δούμε θα κρατάει στα χέρια της το τρίτο της παιδί, το φύλο του

 οποίου παραμένει άγνωστο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 36χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ αναμένεται να γεννήσει γύρω στις 23 Απριλίου, που είναι η γιορτή του Αγίου Γεωργίου, πολιούχου της Αγγλίας. 
Η Κέιτ θα γεννήσει στην κλινική Lindo Wing στο νοσοκομείο St Mary's του Λονδίνου, όπου έφερε στον κόσμο και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Κέιτ ξεκίνησαν οι φήμες, αλλά και τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού. Αρχικά πολλοί ήταν αυτοί που στοιχημάτιζαν ότι το βασιλικό ζευγάρι περιμένει ακόμα ένα κορίτσι. Ωστόσο τα προγνωστικά έχουν αλλάξει και πλέον και οι Βρετανοί μπρόκερς στοιχηματίζουν ότι το νέο βασιλικό μέλος θα είναι αγόρι.

Μάλιστα εκπρόσωπος της Ladbrokes δήλωσε στην εφημερίδα The Sun «οι παίκτες έχουν πεισθεί ότι η Κέιτ περιμένει κορίτσι, αλλά η εικόνα της από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα μπορεί να αλλάξει την άποψη της κοινής γνώμης».

Αντικείμενο στοιχήματος αποτελεί και το πιθανό όνομα που θα επιλέξει το ζευγάρι για το τρίτο τους παιδί. Άρθουρ και Χένρι είναι τα επικρατέστερα εάν γεννηθεί αγόρι, Μέρι, Άλις και Βικτόρια σε περίπτωση που είναι κορίτσι.