Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αυτή είναι η 16χρονη που θα τραγουδήσει στην ορκωμοσία του Τραμπ



Η τραγουδίστρια Τζάκι Εβάντσο, η οποία μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό πριν από 6 χρόνια όταν ως παιδί-θαύμα συμμετείχε στην εκπομπή «Αμερική έχεις Ταλέντο», θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής στην τελετή ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, η πρώτη ερμηνεύτρια που ανακοινώθηκε για την περίσταση.

Η επιτροπή ορκωμοσίας του μεγιστάνα ανακοίνωσε σήμερα την συμμετοχή της 16χρονης πλέον Εβάντσο «που αντιπροσωπεύει το καλύτερο και το λαμπρότερο της Αμερικής».
«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θα είναι φανταστικά» δήλωσε σήμερα η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή "Today".

Ο ιστότοπος με ειδήσεις για την ζωή των διασήμων TMZ έγραψε σήμερα ότι ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι επίσης θα τραγουδήσει την 20η Ιανουαρίου στην τελετή ορκωμοσίας, η πληροφορία αυτή ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.
 

Σε ηλικία 10 ετών, η Τζάκι Εβάντσο είχε συνεπάρει τους Αμερικανούς με το ταλέντο της να ερμηνεύει ως σοπράνο στις υψηλότερες νότες και να τραγουδά μοναδικά κλασσικές άριες όπως εκείνη του Πουτσίνι "O mio babbino caro", καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στο "America's Got Talent."

Αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα της Αρίθα Φράνκλιν και της Μπιγιονσέ, που ερμήνευσαν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, το "The Star-Spangled Banner" στις δύο τελετές ορκωμοσίας του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Μετά την συμμετοχή της στο "America's Got Talent", η Εβάντσο αναδείχθηκε στην νεότερη σόλο καλλιτέχνιδα που κατάφερε να αποκτήσει πλατινένιο δίσκο στις ΗΠΑ.

Εκείνη την εποχή γνωρίστηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ και η ίδια έχει αναρτήσει μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook όπου απεικονίζονται οι δύο να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Η επιτροπή ορκωμοσίας επισήμανε ότι έχει στην διάθεσή της «ταλέντα διεθνούς φήμης» που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην τελετή, όμως η Εβάντσο είναι η πρώτη διάσημη τραγουδίστρια που ανακοινώθηκε.

 Ο πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής, Τομ Μπάρακ, απέρριψε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες ότι ο ράπερ Κάνιε Ουέστ, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα με τον δισεκατομμυριούχο στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, θα συμμετάσχει στην τελετή.