Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 -

Αποκάλυψη απο Έλληνα στο Λονδίνο:"Για εμάς ήταν σίγουρο πως θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα"«Αστυνομικές δυνάμεις έχουν  αποκλείσει όλη τη περιοχή και συνεχίζουν τις έρευνες . Μιλούν με τους ανθρώπους που ήταν εκείνη την ώρα μπροστά στο συμβάν και τους έχουν μεταφέρει όλους σε ένα χώρο για να τους κάνουν ερωτήσεις για το τι είδε ο καθένας και τι άκουσε. 

 

Ο Γιώργος Καστελανίδης ισχυρίζεται ότι πολλές μέρες τώρα περίμεναν ένα τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, αφού τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των αστυνομικών είχε αυξηθεί στους σταθμούς του Μετρό και στους δρόμους.

Για εμάς ήταν σίγουρο πως θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, αφού ο αριθμός των αστυνομικών είχε αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες ειδικά στους σταθμούς του Μετρό και στους δρόμους. 

Γενικότερα επικρατεί αναστάτωση και φόβος, ενώ ξέρουμε πως η αστυνόμευση τις επόμενες μέρες θα γίνει πιο ισχυρή.  
Δεν μπορούμε να μείνουμε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας γιατί έχουμε τις δουλειές μας και πρέπει να συνεχίσουμε κανονικά . Παρόλα αυτά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και προσευχόμαστε να μην τύχουμε πάνω σε τρομοκρατική επίθεση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή κειμένου: 

protothema.gr