Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τρομοκρατικο



Τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση στο Μάντσεστερ

Ως τρομοκρατική ενέργεια αντιμετωπίζει η βρετανική αστυνομία την επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Βικτόρια του Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός της.



Νέο poster του ISIS προειδοποιεί για τρομοκρατικό χτύπημα τη Νέα Υόρκη

Μέσω του δικτύου  Wafa το οποίο προμοτάρει στο διαδίκτυο το ISIS  αναρτήθηκε ένα νέο poster στο οποίο το ΙΚ απειλεί ανοιχτά με επιθέσεις στο μετρό της Νέας Υόρκης.



Ιταλία: Δρακόντεια μέτρα μετά την προειδοποίηση του ISIS για τρομοκρατικό χτύπημα

Σε τρεις προληπτικές απελάσεις υπόπτων μεταναστών (δύο Μαροκινών κι ενός Σύρου – συνολικά 70 από τις αρχές του χρόνου) και σε ενίσχυση με τσιμεντένιες μπάρες των ήδη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας σε τουριστικά σημεία της Ρώμης και του Μιλάνου προχώρησε χθες η ιταλική κυβέρνηση, καθώς η ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης του Ισλαμικού Κράτους για το μακελειό της Βαρκελώνης κατονόμαζε ξεκάθαρα τη



Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης της επίθεσης στη Βαρκελώνη

Ελεύθερος εξακολουθεί να βρίσκεται ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη που με ένα λευκό βαν σκότωσε 13 ανθρώπους στον πεζόδρομο Λας Ράμπλας στη Βαρκελώνη.

Όπως διευκρίνισε η αστυνομία ο οδηγός του λευκού βαν μετά την επίθεση διέφυγε πεζή και παραμένει ασύλληπτος.



Προειδοποιούν οι ΗΠΑ για τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με το Associated Press, η δήλωση που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Παρασκευής ανέφερε πως η τουρκική παρουσία ασφαλείας αυξήθηκε στην κεντρική συνοικία της  Mecidiyeköy ενώ έκανε λόγο και για συγκεκριμένο δρόμο. 



Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Η φονική διαδρομή των τρομοκρατών

Μέσα σε 8 λεπτά, οι τρεις τρομοκράτες κατάφεραν να σκοτώσουν επτά ανθρώπους και να τραυματίσουν άλλους 48, πριν σκοτωθούν από πυρά των αστυνομικών.