Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Έλληνα



Μόσχα στον Έλληνα πρέσβη: Δάκτυλος των ΗΠΑ και παράλογες οι απελάσεις των διπλωματών

Στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε σήμερα ο Ελληνας πρεσβευτής, Φρυγάνας Ανδρέας, στη Μόσχα μετά τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα.

Οπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Τass, ο Έλληνας αξιωματούχος κλήθηκε για να συζητήσουν το θέμα της απέλασης των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα.



Δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία στον Καναδά - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Πρόκειται για τον 37χρονο επιχειρηματία Μάθιου Στάικος ο οποίος  έχασε τη ζωή του ακαριαία, αφού έφερε τραύμα στο κεφάλι.



Επέστρεψε δέκα χρόνια μετά για να πει ευχαριστώ στον Έλληνα που τον βοήθησε

Μια πολύ συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα Αφγανόπουλο ξετυλίχτηκε τις τελευταίες μέρες στο νησί της Πάτμου. 

Αφγανόπουλο που πριν 10 χρόνια πέρασε σαν λαθρομετανάστης από το νησί μας, επέστρεψε να ευχαριστήσει έναν συμπατριώτη μας που του έκανε τα εισιτήρια να πάει στον Πειραιά και να τα επιστρέψει.

 

Οι Τούρκοι ζήτησαν από έλληνα στρατηγό να μην πετάξει στη νήσο Παναγιά

Η προκλητική πρακτική που ακολουθεί η Τουρκία, να «ενημερώνει» μέσω ασυρμάτου τα ελληνικά ιπτάμενα μέσα που πετούν πολύ κοντά στα σύνορα και πάνω από νησίδες και νησιά που διεκδικεί η Άγκυρα, πως θα πρέπει να αποχωρήσουν καθώς όπως ισχυρίζονται «παραβιάζουν» τουρκικό εναέριο χώρο, ήρθε για μια ακόμη φορά στο φως της δημοσιότητας, όταν ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ επισκεπτόταν με ελικόπτερο τη



Αποκάλυψη απο Έλληνα στο Λονδίνο:"Για εμάς ήταν σίγουρο πως θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα"

«Αστυνομικές δυνάμεις έχουν  αποκλείσει όλη τη περιοχή και συνεχίζουν τις έρευνες . Μιλούν με τους ανθρώπους που ήταν εκείνη την ώρα μπροστά στο συμβάν και τους έχουν μεταφέρει όλους σε ένα χώρο για να τους κάνουν ερωτήσεις για το τι είδε ο καθένας και τι άκουσε.