Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αγόρι στρίβει το κεφάλι του 180 μοίρες και ονειρεύεται καριέρα στο Χόλιγουντ



Ο Μοχάμεντ Σαμίρ είναι ένας 14χρονος από την νότια πακιστανική πόλη του Καράτσι. Ζούσε μία αρκετά φυσιολογική ζωή μέχρι που κάποια στιγμή είδε μία ταινία με ένα ηθοποιό ο οποίος ήταν πάρα πολύ ευλύγιστος. Τότε άρχισε να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να περιστρέψει το κεφάλι του πίσω από τους ώμους του. Και τα κατάφερε.

Ο έφηβος, που εκπαιδεύεται συνεχώς για να διατηρήσει την ελαστικότητά του, δήλωσε: Με εντυπωσίασε ο ηθοποιός όταν ήμουν 5 με 6 ετών. Άρχισα να ασχολούμαι με αυτό και μέσα σε λίγους μήνες το κατάφερα. Η μητέρα μου με χτύπησε και μου είπε να μην το ξανακάνω γιατί μπορεί να τραυμάτιζα το λαιμό μου, αλλά με τον καιρό διαπίστωσε πως ήταν ένα χάρισμα με το οποίο με προίκισε ο Θεός»

Ο νεαρός σταμάτησε το σχολείο και έγινε μέλος μιας χορευτικής ομάδας, της Dangerous Boys για να μπορέσει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

Το όνειρο του Σαμίρ είναι να δουλέψει «όπως εκείνος ο ηθοποιός στις ταινίες τρόμο του Χόλιγουντ».

Η μητέρα του προικισμένου αγοριού, δήλωσε: «Είναι μόνο ένα παιδί αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα ήθελα να σπουδάσει και να γίνει γνωστός, αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτόν».

Ο 14χρονος δίνει χορευτικές παραστάσεις στο Καράτσι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Για κάθε παράσταση, κερδίζει περίπου 5 με 8 ευρώ και σκεπτόμενος τις αδερφές του λέει: «Μπορώ να βγάλω περίπου 80 με 100 ευρώ το μήνα. Δουλεύω για να μπορέσω να στηρίξω την οικογένειά μου. Δε θέλω οι 4 αδερφές μου να σταματήσουν τις σπουδές τους».