Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

αγόρι



Αδιανόητο περιστατικό στη Λάρισα: 24χρονη παρενοχλούσε 9χρονο αγόρι

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα, όπου μια 24χρονη κοπέλα σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Αστυνομία, παρενόχλησε ερωτικά ένα 9χρονο αγόρι από τον Βόλο.

Η 24χρονη γυναίκα εργάζεται σε επιχείρηση που σχετίζεται με ανήλικα παιδιά. Εκεί σύχναζε ο 9χρονος με τον πατέρα του, προκειμένου το ανήλικο παιδί να περνάει την ώρα του.



Κοζάνη: Νεαρό αγόρι ήπιε φυτοφάρμακο – Μεγάλη επιχείρηση για την μεταφορά του αντίδοτου

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η Αστυνομία έστησε μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να μεταφέρει φάρμακο-αντίδοτο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, για νεαρής ηλικίας άτομο που κατανάλωσε φυτοφάρμακο.



Απίστευτο περιστατικό: Αγοράκι εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα

Ένα αγόρι «παγιδεύτηκε» σε μηχάνημα με λούτρινα παιχνίδια και διασώθηκε από την αστυνομία του Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπεϊν. Ο πιτσιρικάς εγκλωβίστηκε μέσα στο μηχάνημα, αφού σύρθηκε στη θήκη των βραβείων.



Απόπειρα αρπαγής 10χρονου αγοριού

Την καταγγελία ότι ένα αυτοκίνητο προσέγγισε 10χρονο αγόρι στο Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας και ο οδηγός το παρακίνησε να μπει μέσα διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.



Ηλεία: Θρήνος στο Πελόπιο - «Έσβησε» τη νύχτα ο 6χρονος Άγγελος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία του Πελοπίου. Δεν υπάρχουν λόγια να δώσουν παρηγοριά στους γονείς του 6χρονου αγοριού. Ο μικρός Άγγελος, έφυγε από τη ζωή τη νύχτα, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο του Ρίου.



Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω

Τραγικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 5 χρονών από την Αγγλία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Κω. Το παιδί, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι.