Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

αγόρι



Απίστευτο περιστατικό: Αγοράκι εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με λούτρινα

Ένα αγόρι «παγιδεύτηκε» σε μηχάνημα με λούτρινα παιχνίδια και διασώθηκε από την αστυνομία του Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπεϊν. Ο πιτσιρικάς εγκλωβίστηκε μέσα στο μηχάνημα, αφού σύρθηκε στη θήκη των βραβείων.



Απόπειρα αρπαγής 10χρονου αγοριού

Την καταγγελία ότι ένα αυτοκίνητο προσέγγισε 10χρονο αγόρι στο Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας και ο οδηγός το παρακίνησε να μπει μέσα διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.



Ηλεία: Θρήνος στο Πελόπιο - «Έσβησε» τη νύχτα ο 6χρονος Άγγελος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία του Πελοπίου. Δεν υπάρχουν λόγια να δώσουν παρηγοριά στους γονείς του 6χρονου αγοριού. Ο μικρός Άγγελος, έφυγε από τη ζωή τη νύχτα, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο του Ρίου.



Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω

Τραγικό περιστατικό με θύμα ένα αγοράκι 5 χρονών από την Αγγλία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί της Κω. Το παιδί, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τους γονείς του, πνίγηκε στη πισίνα του ξενοδοχείου, στην περιοχή Μαρμάρι.



5χρονο αγοράκι περπατούσε μόνο του στην Λ. Αλεξάνδρας

Συναγερμός έχειε σημάνει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, καθώς τα ξημερώματα εντοπίστηκε μόνο του ένα αγοράκι στην Αθήνα και παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε εκεί και ποιοι είναι γονείς του.



10χρονο αγόρι ανακάλυψε ειδώλιο 11.000 ετών στο Ισραήλ

Αυτό θα πει τύχη ...

Ένα 8χρονο αγόρι, κάνοντας βόλτα στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ είχε βρει κάτι που έμοιαζε με βότσαλο, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα σπάνιο προϊστορικό ειδώλιο πάνω από 11.000 ετών!

Το εύρημα, με τη μορφή εγκύου γυναίκας, είναι μόνο το τρίτο του είδους του που βρέθηκε ποτέ στο Ισραήλ.