Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ζωή Λάσκαρη: Η μεγάλη τρέλα που έκανε για εκείνη ο Tόλης Βοσκόπουλος



Μπορεί η Ζωή Λάσκαρη να παντρεύτηκε δύο φορές στη ζωή της, μία με τον Πέτρο Κουτουμάνο με τον οποίο απέκτησε την κόρη της τη Μάρθα και μία με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο έμειναν 40 χρόνια μαζί και απέκτησαν την Μαρία Ελένη, αλλά η σχέση της που απασχόλησε περισσότερα τα μίντια ήταν αυτή με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Και όχι άδικα, αφού ήταν δύο πρόσωπα με τεράστια fan club και έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που κομμάτια του δημοσιεύονταν στα περιοδικά της εποχής. Σε ένα τέτοιο δημοσίευμα λοιπόν μάθαμε ότι ο Τόλης έκανε αρκετές υπερβάσεις για χάρη της αγαπημένης του «Ξανθιάς αγαπημένης Παναγιάς», για την οποία μάλιστα τραγούδησε και το συγκεκριμένο τραγούδι στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ένα τραγούδι που μπορεί να έχει μείνει στην ιστορία, αλλά είχε γίνει δεκτό με γιουχαΐσματα από τους θεατές που δεν ενέκριναν τους στίχους του.

Ο Τόλης όμως έκανε και άλλες τρέλες για τη Ζωή του! Όταν η ηθοποιός βρισκόταν στην Αμερική, πήρε το πλοίο- μιας και δεν άντεχε τα αεροπλάνα- και έκανε ένα υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη της, για να τη δει! Και όταν χρόνια μετά θα δημιουργηθεί μία παρεξήγηση μεταξύ τους, θα καταπολεμήσει τον φόβο του και θα ναυλώσει ένα αεροπλάνο για να πετάξει αυθημερόν από τη Θεσσαλονίκη που εμφανιζόταν τότε στην Αθήνα και να επιστρέψει αμέσως μετά για να τη λύσουν!

Αλλά αυτό δεν είναι και το νόημα του έρωτα; Να υπερβαίνεις τον εαυτό σου και να τολμάς πράγματα που δεν θα φανταζόσουν ότι θα έκανες ποτέ!